Taziye Evlerimiz Göz Kamaştırıyor

TAZİYE EVLERİMİZ GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Narman Belediyesi'nin Mahallelerimize Yaptığı Taziye Evleri Görenleri Şaşkına Çeviriyor

Mahallelerimizin taziye evleri eksikliğini sorun bilen Narman Belediyesi, tüm mahallelerimize taziye evleri yapmayı ödev edindi. Şekerli Mahallesinde yapılan alt tarafı taziye evi ve mutfak, üst tarafı ise dinlenme salonu ve misafir odası olan taziye evimizi beşinci sayımızdaki gazetemizde sizlere sunmuştuk. Gazetemizin altıncı sayısı olan bu yeni sayımızda ise sizlere Samikale Mahallesi ve Yoldere Mahallesi'nde gerçekleştirdiğimiz taziye evlerini sizlere sunmaktan mutluluk duymaktayız.

''Allah Sizleri Başımızdan Eksik Etmesin''

Samikale Mahallesinde yapılan taziye evi, mahalle sakinlerinin memnuniyetini artırdı. Narman Belediyesi, Samikale Mahallesi'ne Aşık Sümmani Sosyal Tesisi'ni yaparak, içerisinde barındırdığı, Aşık Sümmani Müzesi, Misafir Salonu ve Taziye Ev'ni vatandaşlarızın hizmetine sundu. Samikale Mahallesi Sakinleri, ''Mahallemize yaplan bu hizmet bizleri çok mutlu etti. Allah bu hizmeti buraya getirenlerden razı olsun. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin.'' şeklinde benzer açıklamalarda bulundu.

''Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ederiz''

Samikale Mahallesi gibi Taziye Evi yapılan bir başka mahallemiz ise Yoldere Mahallesi oldu. Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İŞLEYEN, birçok mahallemize yapıldığı gibi, Yoldere Mahallesine'de yapılan taziye evini ziyaret etti. Vatandaşın memnuniyeti ve yoğun ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkanı, daha yapılması gereken çok şeyin olduğunu söyledi. Ziyaret esnasında bir çok vatandaşımız başkan'a, ''Başta siz olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Taziye evine çok ihtiyacımız vardı.'' dediler.