Sayın Sekmen İlçemizi Ziyaret Etti

Büyükşehir Belediye Başkanımızdan İlçemize Ziyaret

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet SEKMEN, İlçemizi Ziyaret Etti. Ziyaretlerine ilk önce Burhanettin Eser Kültür Merkezinde muhtarlarla yaptığı toplantıyla başlayan Sayın SEKMEN, Mahalle Muhtarlarımızın isteklerini ve beklentilerini notlar alarak, daire başkanlarına talimatlar verdi. Bir çok çalışmaya imza atan Sayın Sekmen önümüzdeki günlerde de bir çok çalışmaların tamamlanacağı konusunda vatandaşlarımıza söz verdi. Daha sonra belediye hizmet binamıza ziyarette bulundu. Başta kendileri olmak üzere Narman Belediye Başkanımız Sayın Yücel Ahmet İŞLEYEN, Ak Parti İlçe Başkanı Metin Okumuş ve Daire Başkanlarıyla beraber makam odasına geçen sayın Sekmen, Vatandaşlarımız ve belediye başkanımızla keyifli sohbetler gerçekleştirdi. Ardından Ak Parti İlçe Teşkilatına Sayın Yücel Ahmet İŞLEYEN, Metin Okumuş ve Daire Başkanlarıyla uğradıktan sonra ilçemizden ayrıldı.