Narman'da Kapalı Pazar Sevinci

Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen, İlçede Herkesin Sabırsızlıkla Beklediği Kapalı Pazar Projesini Hayata Geçirdi

Narman'da Kapalı Pazar Sevinci

Narman Belediyesi, Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) ortak projesini ilçeye son derece şık ve modern bir tasarıma sahip kapalı pazar kazandırdı. KUDAKA destekli 2 bin metrekare alanda kurulan modern kapalı pazarda, idari hizmet binasından bay, bayan ve engelli lavabolarına varıncaya kadar birçok imkan bulunyor. Barman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen, '' İlçemiz herşeyin en iyisini hak ediyor. Kapalı pazarımız ilçe halkımıza hayırlı uğurlu olsun'' dedi.

Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen, Kapalı Pazar projesini hayata geçirdi. İlçede kurulan semt pazarının ilkel bir görntü oluşturduğunu ve Narman'a yakışmadını dile getiren Başkan İşleyen, belediye imkanlarıyla Narman'ı modern bir kapalı bir semt pazarına kavuşturdu. ' bin metrekare alan üzerinde kurulan kapalı pazarın tamamının çelik konstruksiyondan oluştuğunu kaydeden Başkan İşleyen, ''Kapalı pazarda her ayrıntıyı ve her ihtiyacı düşündük. Pazar projemizin içersinde bay ve bayan lavabolarından engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlanmış tuvaletler bile bulunuyor. Kapalı pazarımızda idare ofisi bulunmakla birlikte çöpler ve atıklar için de, gerekli donanımlar yerleştirildi.'' diye konuştu.