Cumhuriyet Bayramı Çelenk Töreni Gerçekleştirildi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çelenk Töreni Kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamalarından bir gün önce İlçemizde Tüm Kamu Kurum ve Kuruluşları tarafından, 28 Ekim günü çelenk töreni yapıldı. Törene İlçe Kaymakamı Sayın Mehmet BALIKÇILAR ve Belediye Başkan Vekili Sayın İbrahim ÇEVİK başta olmak üzere, tüm Kamu Amirlerimiz katıldı. Törenin başında Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve Şehitlerimiz İçin Bir Dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı gerçekleştirildi. Ardından İlçe Kaymakamı Sayın Mehmet BALIKÇILAR Atatürk Anıtına çelenk bıraktı. Daha sonra Narman İlçe Belediye Başkan Vekili Sayın İbrahim ÇEVİK Atatürk Anıtına çelenk bıraktı. Ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayram'ı kutlamaları yapılmak üzere Atatürk Anıtı önünde ki Çelenk Bırakma Töreni sona erdi.